Pri obnovi certifikata ZPO opravimo tudi meritve telesne pripravljenosti

Pri obnovi certifikata ZPO opravimo tudi meritve telesne pripravljenosti

  • 26.10.2023
  • Meritve EFB so primerne za izvajanje na različnih lokacijah, zato jih največkrat izvajamo na lokaciji same organizacije ali v naši športni dvorani.

Program Zdravju prijazna organizacija za zaposlene dodatno nadgradimo z oceno gibalne učinkovitosti, ki jo vsako leto tudi obnavljamo. Rezultati pokažejo splošno telesno pripravljenost posameznika. Vsak udeleženec lahko prejeti certifikat primerja s svojim rezultatom v preteklem letu. Rezultati meritev nam predstavljajo podlago za pripravo letnega plana aktivnosti v prihodnjem letu.

Meritve European Fitness Badge so razvili vrhunski evropski strokovnjaki z namenom, da je testiranje dosegljivo širokemu krogu uporabnikov po vsej Evropi. Vaje v okviru meritev so primerne za različne nivoje telesne pripravljenosti- in so primerne za vsakogar, tudi za starejše in manj aktivne ljudi.

OSEBNI PROGRAM – VADBA NA RECEPT

Po opravljenih meritvah EFB in na podlagi doseženih rezultatov prejmete individualno prilagojen 30-dnevni vadbeni program. Preko aplikacije Loop prejmete dostop do svojega individualnega programa vadbe. Tu so naloženi video posnetki vaj z razlago, številom ponovitev in serij.