Predstavljamo aktivnosti naših ZPO partnerjev   BIC Ljubljana - med najbolj aktivnimi so zaposleni!

Predstavljamo aktivnosti naših ZPO partnerjev BIC Ljubljana - med najbolj aktivnimi so zaposleni!

  • 14.06.2023
  • Tokrat predstavljamo izjemno uspešno spodbudo za zaposlene, dijake, njihove starše, prijatelje in podpornike akcije.
    BIC Ljubljana spodbuja gibanje: pridružite se akciji zbiranja kilometrov za zdravo življenje tudi vi!

BIC Ljubljana že drugo leto aktivno sodeluje v programu Zdravju prijazna organizacija

Na BIC Ljubljana smo se tudi v šolskem letu 2022/2023 vključili v zdravju prijazno akcijo nabiranja kilometrov. Skupaj z dijaki, študenti, starši, udeleženci izobraževanja odraslih, zaposlenimi in prijatelji BIC Ljubljana smo se spomladi v okviru Zdrave šole in certifikata Zdravju prijazna organizacija odločili, da se spomladi skupaj z naravo prebudimo ter zabeležimo tekaške, pohodniške in kolesarske kilometre.

Letos praznujemo tudi posebno obletnico, saj že 30 let sodelujemo v projektu Zdrava šola. Zato je naš cilj doseči 3000 kilometrov in vabimo vse, da se nam pridružite in skupaj dosežemo ta izziv!

Akcija zbiranja kilometrov na BIC Ljubljana poteka od 1. aprila 2023 do 30. junija 2023.

Do 14. junija 2023 smo uspešno prekolesarili že 1.383, pretekli 551 in prehodili 1.098 kilometrov. Skupaj smo dosegli že kar 3.032 kilometrov in presegli zastavljeni cilj 3.000 km!

Najbolj aktivni so naši zaposleni v okviru programa Zdravju prijazna organizacija, v akcijo pa se z veseljem vključujejo tudi starši, dijaki in naši podporniki. Hvala vsem!


Pridružite se nam tudi vi in prispevajte k ohranjanju zdravega načina življenja ter spodbujanju gibanja in aktivnosti med vsemi generacijami. Ne odlašajte, vsak kilometer šteje – svoje kilometre vpišite v naš obrazec.

Kilometre lahko zbirate tudi vi s prijavo na spletnem naslovu.

Skupaj zmoremo več, skupaj dosežemo več!