Dom Nine Pokorn - Grmovje dosegel zlati certifikat ZPO

Dom Nine Pokorn - Grmovje dosegel zlati certifikat ZPO

  • 27.12.2022
  • Dom Nine Pokorn Grmovje iz Žalca je dosegel zahtevna merila za pridobitev zlatega certifikata.

V letu 2022 smo certifikat Zdravju prijazna organizacija nadgradili s stopnjami (osnovni, bronasti, srebrni in zlati). Program je celostno zasnovan, namenjen ohranjanju in izboljšanju psihofizičnih sposobnosti in zdravstvenega stanja posameznika. Ukrepi se nanašajo predvsem na aktivno izvajanje gibalnih aktivnosti za zaposlene v delovnem času in izven njega ter izvajanje aktivnosti v zvezi z drugimi dejavniki tveganja zdravja zaposlenih.

Dom Nine Pokorn Grmovje iz Žalca je dosegel zahtevna merila za pridobitev zlatega certifikata. Predanost, srčnost in izjemna odgovornost veje iz zaposlenih v odnosu do njihovih varovancev. To se opazi na vsakem koraku. Njihovo delo je izjemno zahtevno, zato je skrb za lastno zdravje še kako pomembna. Z močno podporo in zaupanjem direktorja Tomaža Lenarta ter ekipe Za zdravje smo dosegli izjemne rezultate.

Certifikat je zaradi odsotnosti direktorja prevzela Monika Doberšek, ki je skupaj s skupino Za zdravje pooblaščena za interno vodenje programa Zdravju prijazna organizacija.

Iskrene čestitke celotnemu kolektivu!

Podelitev zlatega certifikata ZPO