KOLEDAR VAJ NA DELOVNEM MESTU

KOLEDAR VAJ NA DELOVNEM MESTU

  • 03.09.2015
  • V okviru projekta Zdravju prijazno podjetje smo za promocijo zdravja na delovnem mestu pripravili zanimiv, predvsem pa uporaben promocijski material.
Zaposlenim v podjetjih in organizacijah bosta poleg spletne aplikacije Moj dnevnik zdravega življenjskega sloga odslej na voljo tudi plakat in koledar. Plakat si bodo zaposleni lahko obesili v pisarni ali skupnih prostorih. Koledar pa bo posamezniku služil kot osebni pripomoček za individualno izvajanje vaj na delovnem mestu in hkrati beležka za zapisovanje dnevnih obveznosti.
 
Koledar vaj na delovnem mestu je pripravljen tako, da bo posamezniku izvajanje le-teh dnevno vzelo le deset minut. Vsebuje skrbno in strokovno izbrane vaje v obliki fotografij in kratkih opisov, ki jih je pripravila redna profesorica na Fakulteti za šport Maja Pori. Vaje so enostavne, za njihovo izvedbo posameznik ne potrebuje posebnih rekvizitov in so namenjene raztezanju ter krepitvi mišic celega telesa. Redno izvajanje vaj bo zagotovo pripomoglo k boljšemu zdravju zaposlenih in prispevalo k večji delovni storilnosti.
 
Prav zato je koledar vaj odličen pripomoček za vsako delovno mesto. Po ugodni ceni 9,00 EUR ga lahko naročite v ŠUS TRGOVINI.
 
Vlaganje v zdravje je enostavna in hkrati dolgoročna naložba, od katere nima koristi le posameznik ali podjetje/organizacija, temveč celotna družba in okolje v katerem posameznik živi, dela in ustvarja.
 
Projekt Zdravju prijazno podjetje smo s praktičnim prikazom vaj predstavili tudi na nedavni mednarodni konferenci delodajalcev, ki ga je v okviru dogodka 2. Dan delodajalcev organizirala Gospodarska zbornica Slovenije. Udeleženci so po predstavitvi od nas prejeli tudi plakate z vajami, ki jih bodo lahko sami ali v družbi sodelavcev izvajali na delovnem mestu.